Inicialment aquesta recepta me l'han explicat per fer amb galtes de vedella, però com que no en tenia ho he fet amb unes de porc i el resultat m'ha semblat fantàstic.
Feu que us treguin els ossos de les galtes , les talleu a tires , lesl salpebreu i les enfarineu, les sofregiu i les reserveu.
En la mateixa cassola on heu enrosit les galtes afegiu les sebes tallades a troços, les ruixeu amb una copeta de cognac, deixeu que s'evapori i les cobriu d'aigua o si teniu brou , de brou.
Deixeu que reduexi a la meitat i que la seba es desfaci, ho tritureu i hi afegiu dues preses de xocolata negra, remeneu per que es desfacin. Afegiu les galtes a la salsa i ho deixeu 10 minuts que faci xup-xup a foc lent. A casa les hem menjat acompanyades d'arròs basmati.
INGREDIENTS
5 Galtes de porc
3 sebes de figueres
1 copeta de cognac
sal,pebre,farina,oli
500ml aigua o brou
2 preses de xocolata negra (70%)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada