Aquesta recepta la vaig aprendre de la meva avia materna que era molt bona cuinera. De totes maneres per més que la faci no em queda amb el gust que li quedava a ella, que hi farem!!!.
S'agafa el conill es trosseja i es salpebra. En una cassola de fang s'hi posen dos cullerades d'oli, dos grans d'all i quan l'oli estigui calent si afegeixen els talls de conill, abaixem el foc hi ho deixem daurar. A mig coure ho reguem amb una copeta de cognac, o ví ranci. Hi afegim unes sebes tallades a troços i un parell de tomaquets, també tallats.Ho deixem fent xup xup durant una mitja hora.
INGREDIENTS ( 4 PERSONES )
1 conill trossejat.
2 grans d'all.
2 sebes
4 tomaquets
sal, pebre, vi ranci, o cognac.
No trobarás el mateix gust de l´avia, perqué ella el rostia amb llard de porc.
ResponElimina👍👍🙋🏽♀️🇳🇱
EliminaUna recepta que ni fu ni fa. Malaguanyat conill…
ResponEliminaL,has mirat de fer?
EliminaTens una proposta millor?
ResponEliminaA mi em resulta molt pràctic agafar una recepta publicada i o bé la segueixo fil per randa o si hi faig canvis em sento agraïda de la inspiració original i en cap cas se,m passa pel cap un comentari tan destructiu
ResponEliminaLlard en les receptes de conill? Algun impediment en corregir, si és el cas, i progressar? La salut cardiovascular ens anima a consumir carns més saludables, no anem a esgarriar-ho amb llard
ResponEliminaPot ser que quan al rostit se li possa tomaquet, ja passa a ser un guissat ?
ResponEliminaLa meva mare sempre deia, el conill vol molta ceba i el pollastre, alls. Consell perquè surtin ben tendres els trossos de carn.
ResponEliminaEm sembla perfecte aquesta recepte
ResponElimina