A les meves filles els costa menjar peix, encara que a mida que es van fent grans ho anem superant.
L'olor ( mes aviat pudor ) que deixa el peix desprès de coure'l no es agradable, però he trobat una manera de fer-lo que no deixa rastre i es al forn.
La recepta d'avui es una recepta de temporada i ara estem a la millor època de : sardines, seitons, tonyines i peix blau.
Demaneu al peixater que us obri els seitons com un llibre, i us tregui l'espina, a l'hora de preparar-los els renteu be, els salpebreu lleugerament i els reserveu. En una safata de forn poseu un parell de raigs d'oli, a sobre esteneu els seitons, els empolvoreu lleugerament amb pa ratllat, els ruixeu amb una mica d'oli d'oliva i els poseu al forn a 180º cinc minuts.Llestos.
Per acompanyar he fet una mica que ceba caramel·litzada ( ja sabeu cuita a foc lent ) i he passat per la paella uns tomàquets xerris.
INGREDIENTS ( 5 PERSONES )
1/2 kg. de seitons nets
1 c. sal
1 c. pa ratllat
oli
3 cebes
250 gr. tomàquets xerries
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada