Agafeu un pot de llenties cuites i les escorreu, les reserveu. En una cassola amb aigua i sal bulliu arròs, la quantitat dependrà dels que sigueu a menjar.
En una paella sofregiu una ceba rallada ( el truc d'una ceba ben sofregida son unes gotes d'aigua i deixar-la coure amb el foc baix ) quan estigui rossa hi afegiu les llenties i ho remeneu tot, ho deixeu dos minuts i hi afegiu l'arròs escorregut i net. Hi afegiu quatre cullerades de salsa de soja i ja ho podeu servir.
INGREDIENTS ( 4 PERSONES )
1 pot de llenties de 250 gr.
250 gr. d'arròs
1 ceba grossa
salsa de soja
Esta es una receta muy fácil de hacer y que gusta mucho, a petición de los escouts de Bigues os ofrezco la mejor receta de arroz con lentejas que os podáis imaginar.
Cogemos un bote de lentejas cocidas y las escurrimos, las reservamos. En una olla con agua y sal hervir arroz, la cantidad dependerá de los que seáis a comer.
En una sartén sofreír una cebolla rallada (el truco de una cebolla bien sofrita son unas gotas de agua y dejar cocer con el fuego bajo) cuando esté dorada, añadir las lentejas y remover todo, lo dejais dos minutos y agregais el arroz escurrido y limpio. Añadid cuatro cucharadas de salsa de soja y ya lo podeis servir.
INGREDIENTES (4 PERSONAS)
1 bote de lentejas de 250 gr.
250 gr. de arroz
1 cebolla grande
salsa de soja
This recipe is very easy to do and you like it, at the request of the Boy Scouts of Bigues I've offer the best rice with lentils recipe you can imagine.
Take a can of lentils, dran it an set apart. In a pot of salted water to boil rice.
In a skillet saute an onion grated (the trick well sautéed an onion are a few drops of water and cook with low heat) when golden, add the lentils and stir everything, leave two minutes and add the drained rice and clean . Add four tablespoons of soy sauce and you can serve.
INGREDIENTS ( 4 PEOPLE )
1 jar of 250 gr lentils.
250 gr. rice
1 large onion
soy sauce
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada