Com sempre us proposo una recepta fàcil i ràpida de fer. Alberginies farcides.
Talleu les alberginies per la meitat, els feu unes ratlles amb el ganivet i les poseu al microones a màxima potència 5 min. Les traieu del micro , espereu que refredin i les buideu conservant la pell per farcir.
En una paella poseu dues cullerades d'oli i una ceba petita triturada, quan la ceba estigui daurada hi afegiu la polpa de l'alberginia, ho deixeu coure uns minuts i hi afegiu una llauna de tonyina.
Ja podeu farcir les alberginies, poseu uns dauets de mantega i formatge emmental ratllat i ho gratinru find que el formatge s'hagi fos.
Podeu fer una beixamel i afegir-la al farcit, us quedarà molt bé, jo avui no li faig perque a casa fem la dieta montignac i no barrejo hidrats amb proteïnes.
INGREDIENTS ( 5 PERSONES )
5 asberginies ( si son grans )
sal, oli,
1 seba
formatge rallat
nous de mantega
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Como siempre os propongo una receta fácil y rápida de hacer.Berenjenas rellenas.
Cortar las berenjenas por la mitad, hacedles unos cortes con el cuchillo y las cocéis en el microondas a máxima potencia 5 min. Las retiráis del micro, esperad que enfríen y vaciarlas conservando la piel para rellenar.
En una sartén poner dos cucharadas de aceite y una cebolla pequeña triturada, cuando la cebolla esté dorada añadir la pulpa de la berenjena, dejamos cocer unos minutos y añadir una lata de atún.
Ya podéis rellenar las berenjenas, poner unos daditos de mantequilla y queso emmental rallado y gratinad hasta que el queso se haya derretido.
Podéis hacer una bechamel y añadirla al relleno, os quedará muy bien, yo hoy no la hago porque en casa hacemos la dieta Montignac y no mezclo hidratos con proteínas.
INGREDIENTES (5 PERSONAS)
5 berenjenas (si son grandes)
sal, aceite,
1 cebolla
queso rallado
nueces de mantequilla
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As always I suggest a quick and easy recipe to make.
Stuffed aubergines .
Cut the aubergine in half, then do some cuts on top and place in the microwave on high 5 minutes.
Cook the aubergine and reserve it.
In a pan put two tablespoons of oil and a crushed onion, when the onion is browned add the aubergine pulp, let it cook for a few minutes and add a tin of tuna.
You can now fill the aubergine, place some diced butter and grated Emmental cheese .
Grill until cheese has melted
You can also make a bechamel sauce sauce and add to the stuffing there is very good.
I do not now because we've done the Montignac diet, and not mix carbohydrates with proteins.
INGREDIENTS (5)
5 aubergines (if large)
salt, oil,
1 seba
grated cheese
new butter
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