dilluns, 7 de març del 2011

POLLASTRE AL TAO / POLLO AL TAO / TAO'S CHICKEN

La petxuga de pollastre  no sé mai com cuinar-la és més a casa els pollastres han de tenir només cuixes.Però vaig llegir una recepta en una web de cuina del Quebec (www.recettes.qc.ca)que em va agradar  molt i l'he adoptat.
S'agafen unes petxugues de pollastre, es trocejen a daus s'enfarinen amb farina de blat de moro (maicena ), a part batem un ou amb una mitja cullerada de farina, hi introduïm  els trossos de petxuga i els fregim.
En una paella sofregim ceba hi afegim tres cullerades de vinagre ( blanc ) mitja cullerada de sucre, una culleradeta de gingebre,  quatre cullerades de salsa de soja i dues de ketxup, hi afegim una mica d'aigua i ho deixem fer uns minuts, hi posem les petxugues  i ho remenem ben remenat.
També faig la versió sense arrebossar el pollastre però queda molt millor arrebossada.

INGREDIENTS ( 5 PERSONES )
3 petxugues de pollastre.
1 ou,
1 cullerada de farina
maicena
1 ceba
vinagre, sucre, salsa de soja, gingebre, ketxup.
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La pechuga de pollo nunca sé cómo cocinarla, es más en casa los pollos deben tener sólo muslos. Pero leí una receta en una web de cocina de Quebec (www.recettes.qc.ca) que me gustó mucho y la he adoptado.
Coger  unas pechugas de pollo y partirlas a  dados, enharinar con harina de maíz (maizena), aparte batimos un huevo con una media cucharada de harina de trigo, introducimos los trozos de pollo lo mezclamos y los freímos. Lo reservamos.
En una sartén sofreímos cebolla rallada, añadimos tres cucharadas de vinagre (blanco) media cucharada de azúcar, una cucharadita de jengibre, cuatro cucharadas de salsa de soja y dos de ketchup, añadimos un poco de agua y lo dejamos  cocer  durante  unos minutos, ponemos las pechugas y lo mezclamos bien mezclado.
También hago la versión sin rebozar el pollo, pero queda mucho mejor rebozada.

INGREDIENTES (5 PERSONAS)

3 pechugas de pollo.
1 huevo,
1 cucharada de harina
maicena
1 cebolla
vinagre, azúcar, salsa de soja, jengibre, ketchup.

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I never know how to cook the chicken breasts, because at home it seems that chickens only need to have legs & thights. They love them! But once I found a recipe the cooking website Recetes du Quebec (www.recettes.qc.ca). I really liked a lot and I have adapted it.
First you need to cut the chicken breasts in to dices. Then you dip in batter them with maize flour. In a bowl you beat an egg with half tablespoon of flour. Introduce the chicken breast dices and fry them in a pan with boiling oil.
Now, in another pan, you have to fry the next ingredients:
3 tablespoons of vinegar (white)
1 onion cutted into small pieces
1/2 tablespoon of sugar
1 teaspoon of ginger
4 tablespoons of soy sauce
2 tablespoons of ketchup
Then add 4 tablespoons of water and let it fry a few minutes. Now you can add the chicken breast dices and mix it well. Ready to serve.
You can also do this recipe without dipping in batter the chicken breasts. 

INGREDIENTS (5 PEOPLE)
3 chicken breasts.
1 egg, 1 tablespoon flour
cornstarch
1 onion
vinegar, soy sauce, ginger, ketchup.





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