S'agafa l'espatlla , és salpebra i s'unta amb una mica de llard de porc, a part es pelen i es trocejen un parell de sebes i uns tomàquets.
En una safata pel forn és posa la seba i el tomàquet a sobre s'hi posa l'espatlla, s'hi afegeixen uns grans d'all, un parell de gots d'aigua i un got de vi. Es posa al forn pre-escalfat a 180º uns 30 minuts, vigilant que no es cremi.
Quan està cuit s'agafa la seba i el tomàquet amb el suc que han fet l'aigua i el vi i es tritura, quant està triturat ho passeu pel colador xinés a un cassó, ho reduiu al foc i hi afegiu una mica de mantega per que li doni brillantor a la salsa, ja ho podeu menjar. Per acompanyar sempre faig unes patates al mateix forn però aquest cop he fet unes verdures.
INGREDIENTS ( 2 PERSONES )
1 espatlla de xai marcada
2 sebes
3 tomàquets
4 grans d'all.
sal, pebre, llard de porc,
aigua i vi negre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada