dimecres, 27 de juliol del 2011

CARABASSO FARCIT DE VERDURES

Tots sabem que menjar verdures és molt important, a nosaltres ens agraden però  de vegades no sé com fer-les.
Aquesta és una recepta senzilla i gens difícil de fer. Agafem un parell de carabassons i els tallem en quatre trossos, els bullim en aigua amb sal sense que quedin massa tous.
Els deixem refredar en un paper absorbent, quan siguin freds els buidem sense arribar al fons.
En una paella amb una mica d'oli sofregim les verdures que tinguem a mà, en aquest cas vaig possar ceba, pastanaga, puerro i la polpa del carabassó, ho sofregim be a foc lent durant uns 12 min. hi afegim una mica de llet de soja per lligar-ho i ja podem farcir els trossos de carabassó.
Quan els haguem farcit els possem uns minuts al forn per que s'acabin de coure, si ens agrada hi podem possar una mica de formatge per sobre.

INGREDIENTS ( 4 PERSONES )
4 carabassons
1 ceba
1 puerro
1 pastanaga
20 ml. llet de soja
sal, formatge



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada