diumenge, 24 de juliol del 2011

CUPCAKES DE XOCOLATA

Els cupcakes no son més que una magdalena amb una cobertura, sempre m'havien fet gracia i volia intentar fer-les però em semblava que era molt difícil, l'altre dia una de les meves filles havia d'anar a l'aniversari d'una amiga i li vem regalar aquestes cupcakes, espero que les proveu de fer.
En un bol posem la mantega i el xocolata ho desfem al bany maria.Muntem les clares i els rovells amb el sucre un cop estan clarejades ( o sigui els rovells i el sucre muntats i de color groc clar) hi afegim la farina i la llevadura, ho mesclem bé i hi afegim el xocolata fos amb la mantega, ho barregem i hi afegim les clares muntades.
Agafem motlles per magdalenes i els omplim una tercera part, ho posem al forn a 180º ( abans l'escalfem ) uns 20 minuts, o ja estan llestes.
Per fer la cobertura o frostig de xocolata, desfem al bany maria el xocolata amb una mica d'aigua, quan estigui desfet ho retirem del foc i hi anem afegint la mantega. Ho posem a la nevera i en cos d'una hora ja ho podem posar per damunt de les magdalenes, els frostigs els podem fer un dia abans, així es mes fàcil de treballar.

INGREDIENTS
3 ous
1 cullerada sopera de sucre
63 gr de xocolata negra
1 cullerada de mantega
1 cullerada sopera de farina
1 cullerada de llevadura
PER LA CREMA DE XOCOLATA
163 gr de xocolata negra
63 gr d'aigua
88 gr de mantega

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada