Separeu les clares dels rovells, en un bol les munteu a punt de neu i les reserveu.Els rovells el barregeu amb el sucre fins que quedi una crema blanquinosa. A part desfeu la xocolata amb la mantega, ho afegiu als rovells amb el sucre i ho barregeu bé i afegiu la farina i la llevadura ( o bicarbonat ) quan ho tingueu tot barrejat i afegiu les clares muntades. Ho poseu en una safata de forn i ho coeu uns 40 minuts mes o menys fins que ho punxeu i surti l'estri net, amb el forn a 180 º havent preescalfat abans.
Quan el pastis sigui fred,el talleu en dues porcions ( en horitzontal ),aclariu la confitura d'albercoc amb una mica d'almivar ( que haureu preparat al foc amb les dues cullerades de sucre i 100ml d'aigua) i ho esteneu per una de les porcions del pastis.
El torneu a muntar i esteneu per sobre la cobertura de xocolata mirant que us quedi ben llis, ho poseu a la nevera unes hores i llest.
INGREDIENTS
150 gr. xocolata de cobertura
100 gr. mantega
150 gr. sucre
4 ous
120 gr. farina
1cca. llevadura o bicarbonat
COBERTURA
150 gr. xocolata
150 gr. nata ( sense muntar )
75 gr. mantega
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada