dilluns, 18 de juny de 2012

POLLASTRE AL FORN

Aquesta es una variació del típic pollastre a l'ast però fet a casa en un forn normal.
Agafeu un pollastre que sigui una mica gros, si pot ser de pagès millor, el salpebreu ( en un bol barregeu dues cullerades de sal i una de pebre molt, i les refregueu per tot el pollastre), a dins del pollastre poseu mitja llimona, mitja ceba, una pastilla d'avecrem i unes branques d'herbes aromàtiques ( jo tinc farigola i romaní , però val qualsevol herba que tingueu). Ho poseu en una safata per anar al forn hi afegiu un got d'aigua per que vagi fent vapor i no se'ns cremi. Preescalfeu el forn a 200º i quan sigui calent l'abaixeu a 180º i coeu el pollastre, aneu donant voltes i ruixant per sobre el líquid que anirà fent, en una hora tindreu el pollastre llest.

INGREDIENTS(5 PERSONES)


1 pollastre de +- 2 kg.
1/2 ceba
1/2 llimona
1 pastilla d'avecrem
2 c.c. de sal
1 c.c. de pebre
herbes aromàtiques
1 got aigua


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada