dimarts, 19 de juny del 2012

FLAM DE FORMATGE TIPUS FILADELPHIA

Els flams son unes postres que sempre agraden i son senzill de fer, aquests d'avui els he vist a un blog de cuina que  m'agrada molt wholekitchen , però la recepta l'he modificat, amb la recepta del blog surten 12 flams jo només n'he fet 4. A la recepta els fan al forn i el temps de cocció es massa llarg, jo els he fet en una olla al bany maria i amb 5 minuts n'hi ha hagut de sobres.
En un bol posem els ous, el sucre,la vainilla i la sal, ho batem. Hi afegim la llet evaporada i el formatge cremós i ho tornem a barrejar tot, fins que quedi una massa homogènia.
Posem el caramel líquid en els motlles que anem a utilitzar ( jo faig servir els que son d'un sol us d'albal) i seguidament els omplim amb la barreja que hem preparat, els tapem amb paper d'alumini.
Col·loquem els motlles en  una olla i hi afegim aigua calenta fins la meitat dels motlles, ho tapem i ho posem al foc a temperatura alta cinc minuts, apaguem el foc i els deixem cinc minuts més fins que acabi de bullir.

INGREDIENTS ( 4 FLAMS )


150 gr. de formatge cremós ( tipus filadelpia )
100 ml. de llet evaporada
2 c.s. generoses de sucre
2 ous
1 c.c. de vainilla o sucre avainillat
1 polsim de sal
caramel líquid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada