dijous, 25 d’abril de 2013

GALETES SALADES / GALLETITAS SALADAS / CRACKERS

La recepta d'avui és un aperitiu molt fàcil de fer i molt saborós  No es que sigui un plat habitual, la veritat es que va sortir per iniciativa dels amics de Da Capo, pel seu concert de Sant Jordi.
Nomes cal una mica de farina, llet, sal , orenga i oli.
En un bol poses la farina , la sal i l'orenga ho barreges be, afegeixes la llet i l'oli , ho barreges amb una espàtula  i quan estigui barrejat ho aboques al marbre , ho treballes una estona amb les mans fins que la massa no s'enganxi, espolvorejes el marbre amb una mica de farina i amb un corró estens la massa.
La deixes d'un gruix d'uns 2 cm. amb un tallapastes fas les formes que vulguis. Les poses en una safata de forn coberta amb paper sulfuritzat.
Pre-escalfes el forn a 200º i quan el tinguis calent l'abaixes a 180º i cous les galetes uns 8 o 10 min.
Deixes que es refredin i et desapareixerant. Les meves no es van arribar a refredar.
També hi podeu posar formatge parmesà, fruits secs o les herbes aromàtiques que mès us vinguin de gust.

INGREDIENTS
300 gr. de farina de força
5 gr. de sal
10 gr. d'orenga
75 ml. d'oli d'oliva
150 ml. de llet ( és pot substituir per aigua )


La receta de hoy es un aperitivo muy fácil de hacer y muy sabroso. No es que sea un plato habitual, la verdad es que salió por iniciativa de los amigos de Da Capo, para su concierto de Sant Jordi.
Sólo hace falta un poco de harina, leche, sal, orégano y aceite.
En un bol mezcláis la harina, la sal y el orégano , añades la leche y el aceite, lo remueves con una espátula y cuando esté mezclado lo viertes en el mármol, lo trabajas un poco con las manos hasta que la masa no se pegue, espolvorear el mármol con un poco de harina y con un rodillo extiendes la masa, la dejas de un grosor de unos 2 cm., con un corta-pastas haces las formas que quieras. Las depositas en una bandeja de horno cubierta con papel sulfurado.
Pre-calentar el horno a 200 º y cuando este caliente lo bajas a 180 º hornear  las galletas unos 8 o 10 min.
Dejar que se enfríen y desaparecerán, las mías no llegaron a enfriarse.
También podéis agregar queso parmesano, frutos secos o las hierbas aromáticas que más os apetezcan.

INGREDIENTES
300 gr. de harina de fuerza
5 gr. de sal
10 gr. de orégano
75 ml. de aceite de oliva
150 ml. de leche (se puede sustituir por agua)

Today's recipe is an easy snack to make and very tasty. It's not a  usual dish, the truth is that the initiative came from friends of Da Capo, for Sant Jordi concert.
It just takes a little flour, milk, salt, oregano and oil.
In a bowl you mix the flour, salt and oregano.Add milk and oil and mix it with a spatula. After some minutes of mixing you work a little with your hands until the dough does not stick, marble sprinkle with a little flour. With a rolling stretch out the dough, let a thickness of about 2 cm., and cut the shapes you want.
Pre-heat oven to 200 degrees and when it warms up turn it to 180 degrees.  Bake the cookies about 8 or 10 min.
You can also add parmesan cheese, nuts or herbs you most desire.

INGREDIENTS
300 gr. bread flour
5 g. salt
10 gr. oregano
75 ml. olive oil
150 ml. milk (water may be substituted)








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada