dimecres, 8 de maig de 2013

ARRÒS AL MICROONES / ARROZ EN EL MICROONDAS / RICE IN THE MICROWAVE

Ara a quasi totes les cuines hi ha un aparell que quasi no fem servir, o això és el que passa amb el meu, és el MICROONES, ja fa temps em van regalar un llibre amb unes quantes receptes, però no m'acabaven de fer el pes. Ara tinc unes amigues que s'han aficionat als TUPPERWARES, ja sabeu que només es venen en reunions,  a la última que vaig anar ens van ensenyar un estri per fer l 'arròs al micro, era molt interessant, maco, fabulós però extremadament car. Vaig pensar que amb un bol de pirex i una tapa també podria funcionar, i així ha estat, la recepta que us porto no és mes que la manera de coure arròs al micro.
Agafeu la quantitat d'arròs que vulgueu coure i la poseu en un estri que pugui anar al micro ( jo faigeu  servir un bol de vidre ), el renteu unes quatre o cinc vegades, fins que veieu que l'aigua queda clara ( no blanca ) vol dir que ja li heu tret el midó. L'aigua ha de cobrir  l'arròs i un dit més, i afegiu una mica de sal, ho remeneu i ho tapeu, ho poseu al micro al 100% de potència 18 o 20 min. Passat aquest temps ja ho podeu treure. Espereu uns minuts per que acabi de bullir i no us cremeu al treureu.
El mateix sistema val per la pasta, el temps es un pel mès curt. També depen de la potència del micro, el meu te 800 w.


                        ----------------------------------------------------------------------

Ahora en casi todas las cocinas hay un aparato que casi no usamos, o eso es lo que me  pasa a mi con el mio, es el MICROONDAS.
Hace ya  un  tiempo me regalaron un libro con varias recetas, pero no me acababan de gustar
Ahora tengo unas amigas que se han aficionado a las reuniones de TUPPERWARE, ya sabéis que sólo se venden en reuniones, a la última que fui nos enseñaron un utensilio para hacer el arroz en el micro, era muy interesante, bonito, fabuloso pero extremadamente caro . Pensé que con un cuenco de pirex y una tapa también podría funcionar, y así ha sido, la receta que os traigo no es más que la manera de cocer arroz en el micro.
Tomad la cantidad de arroz que deseéis cocer y la coloque en un utensilio que pueda ir al micro (yo uso un bol de vidrio).
Lo  laváis  unas cuatro o cinco veces, hasta que veáis  que el agua queda clara (no blanca ) quiere decir que ya le habéis quitado el almidón.
Una vez lavado lo volvéis a cubrir de agua , añadís un poco de sal, removéis  y tapáis, lo colocáis en el micro al 100% de potencia 18 o 20 min. Pasado este tiempo ya está listo. Esperar unos minutos para que termine de hervir y no os queméis al sacarlo del micro.
El mismo sistema lo podéis aplicar a la pasta, el tiempo es un poco más corto. También depende de la potencia del micro, el mio tiene una potencia de 800 w.

                         -------------------------------------------------------------------------

Now in almost every kitchen there is a hardly used device, or that's what happens to me with mine, is the MICROWAVE.
Some time ago I got a book with several recipes, but I'd just like
I bring the recipe is just the way to cook rice in the micro.
Take the amount of rice as you want to cook and put them in a container that can go to micro (I use a glass bowl).
What do you wash the rice four or five times, untihe l you see that the water is clear (not white) and it means that you have taken away the starch.
Once you turn it wash water to cover, you add a little salt, remove wheel and cover the bolw.
You place it in the micro to 100% power 18 or 20 min. After this time the rice is ready. Wait a few minutes left to boil.
The same system can be applied to the  italian paste, the time is a little shorter. It also depends on the power of micro.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada