diumenge, 28 de setembre de 2014

PASTIS SARA / TARTA SARA / CAKE SARA

Aquest és un pastis que m'agrada molt i que em recorda les  mones de pasqua que em regalava el meu padrí. Pensava que era  molt complicat de fer i no  m'atrevia, però una amiga em va ensenyar a fer la crema de mantega (del nostre blog de capçalera ) www.lacuinadesempre.cat i no m'ha costat gaire.
Primer torrem les ametlles laminades i les reservem.
Fem la crema de mantega de la següent manera:
- Fem un almivar amb el sucre i l'aigua, ho deixem refredar.
- Posem dos rovells d'ou en un bol, hi afegim tres cullerades d'aroma de vainilla, i si en teniu una        culleradeta de colorant d'ou ( jo no li vaig possar ).
- Al bol amb els rovells d'ou anem afegint l'almivar sense deixar de batre.
- La mantega ha de tenir textura pomada, la tallem a trossos i l'anem afegint a la barreja sense deixar    de batre, quan haguem incorporat tota la mantega batim una mica més i de sobte la barreja serà una  crema. Si no tenim el pa de pessic fet, la podem guardar en un tupper.
Per fer el pa de pessic barregem en un bol el sucre amb els ous i la farina, hi afegim la llevadura, el iogurt i l'oli i ho barregem be, ho posem en un motlle i ho enfornem 45 min. a 180 º .
Quan el pa de pessic sigui fred, agafem la crema de mantega i la repartim per tot el pastis sense deixar cap forat. Repartim les ametlles per sobre  cubrint tot el pastis i ho empolsinem de sucre glaç.
El pa de pessic el farem el dia abans, podrem escampar millor la crema.

INGREDIENTS
 PA DE PESSIC

4 ous
1 iogurt natural
2 mides de iogurt de sucre
3 mides de farina
1/2 mida d'oli
1 sobre de llevadura en pols.

ALMIVAR

125 ml. d'aigua
500 gr. sucre

CREMA DE MANTEGA

500 gr de mantega
2 rovells d'ou
aroma de vainilla, colorant d'ou
l'almivar

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Este es un pastel que me gusta mucho y que me recuerda las monas de pascua que me regalaba mi padrino. Pensaba que era muy complicado de hacer y no me atrevía, pero una amiga me enseñó a preparar la crema de mantequilla (de nuestro blog de ​​cabecera) www.lacuinadesempre.cat y no me ha costado.
Primero tostamos las almendras laminadas y las reservamos.
La crema de mantequilla la preparamos de la siguiente manera:
- Hacemos un almíbar con el azúcar y el agua, lo dejamos enfriar.
- Ponemos dos yemas de huevo en un bol, añadimos tres cucharadas de aroma de vainilla, y si tiene una cucharadita de colorante de huevo (yo no le puse).
- En el tazón con las yemas de huevo vamos añadiendo el almíbar sin dejar de batir.
- La mantequilla debe tener textura pomada, la cortamos en trozos y la vamos añadiendo a la mezcla sin dejar de batir, cuando hayamos incorporado toda la mantequilla batimos un poco más y de repente la mezcla será una crema. Si no tenemos el bizcocho hecho, la podemos guardar en un tupper.
Para hacer el bizcocho mezclamos en un bol el azúcar con los huevos y la harina, añadimos la levadura, el yogur y el aceite y lo mezclamos bien, lo ponemos en un molde y lo horneamos 40 min. a 180 º.
Cuando el bizcocho esté frío, tomamos la crema de mantequilla y la extendemos por todo el pastel sin dejar ningún agujero. Repartimos las almendras por encima cubriendo todo el pastel y lo espolvoreado de azúcar glas.
El bizcocho lo haremos el día antes, podremos esparcir mejor la crema.

INGREDIENTES
BIZCOCHO

4 huevos
1 yogur natural
2 medidas de yogur de azúcar
3 medidas de harina
1/2 tamaño de aceite
1 sobre de levadura en polvo.

ALMIBAR

125 ml. de agua
500 gr. azúcar

CREMA DE MANTEQUILLA

500 gr de mantequilla
2 yemas de huevo
aroma de vainilla, colorante de huevo
el almíbar

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1.- Roast the almonds in the oven at 60 ° for 12-15 min.
2.- Put in a bowl the eggs, sugar, flour, yeast, oil and yogurt and beat until everything is integrated.
3.- Pour the mixture into the cake tin, then place on the middle shelf of the hot oven for 40 minutes, or until golden and an inserted skewer comes out clean.
4.- Make a syrup with sugar and water, let it cool.
5.- In a bowl put two egg yolks, a tablespoon of vanilla flavoring and a tablespoon of egg dye, we beat with the syrup.
6.- Butter should have cream texture, cut into pieces and we add to the mixture while beating, when we have incorporated all the butter a little beat and suddenly the mixture will be a cream.
7.- When the cake is cool, take the buttercream and extend all around the cake without leaving a hole. We deal with almonds covering the whole cake and dusted with icing sugar.


INGREDIENTS
SPONGE CAKE

4 eggs
1 natural yoghurt
2 sizes of yogurt sugar
3 sizes of flour
1/2 size Oil
1 1/2 tbsp of  baking  powder.

SYRUP

125ml. water
500 gr. sugar

BUTTER CREAM

500 grams of butter
2 egg yolks
vanilla flavoring, coloring eggs
the syrup



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