dimarts, 14 de juny del 2011

RISSOTO DE CARABASSO A L ' AROMA DE ROMANI

L'arròs ens agrada de totes maneres, fer rissoto m'encanta i com es pot fer de qualsevol cosa avui us el he fet de carabassó que era la verdura que hem quedava a la nevera.Vaig llegir una recepta on l'aromatitzaven amb farigola, jo he provat amb el romaní que es l'herba aromàtica que tinc al jardí.
Agafeu el carabassó el talleu a daus i el poseu en una olla amb una mica d'oli i ceba picada fina, ho poxeu una estona, a part bulliu mig litre d'aigua amb unes branques de romaní, quan el carabassó i la ceba estiguin fets i afegim l'arròs ho remenem be i comencem a afegir-hi l'aigua del romaní ( un parell de tasses de cafè ) desprès seguim amb brou de verdures.
Ja sabeu heu d'anar remenant i afegint líquid a mesura que se'l vagi bevent.
Per acabar si no feu el règim que seguim a casa hi podeu posar una nou de mantega  i formatge parmesà.

INGREDIENTS ( 2 PERSONES )
1 ceba
1 carabassó
200 gr d'arròs
brou de verdures
sal, oli, romaní,aigua, mantega, parmesà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada