diumenge, 19 de juny de 2011

LIONESES

Afortunadament  tinc una filla a la que li agrada menjar i fer cuinetes, el divendres passat volia lioneses ( unes molt bones farcides de nata que a vegades compro a l'Area de Guissona), però com no en tenia i no era qüestió d'agafar el cotxe i gastar diners en un "capritxet" li vaig dir si vols en fem i aqui teniu el resultat.
Es posa a bullir en un cassó l'aigua amb la mantega i la sal , quan arrenca a bullir s'hi afegeix de cop la farina tamitzada. Ho remeneu bé i deseguida ho treieu del foc seguint remenant fins que no quedi ni un grumoll. Seguidament hi anirem afegint els ous d'un en un és a dir : afegim un ou remenem be fins que l'ou estigui ben incorporat desprès el següent.
Tot seguit es posa la pasta en una màniga pastissera, en una safata per forn posem un paper sulfuritzat i hi anem estenent les boles de pasta, deixant una distància entre elles.
Ho coem al forn a 200º durant 25 min aprox. el forn escalfat previament.
No cal que us digui que aquesta massa por servir per fer receptes dolces o salades.

INGREDIENTS(20 unitats + -)

250 ml d'aigua
100 gr mantega
150 gr farina
2 ous
1 c.c. sal



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada