dilluns, 17 d’octubre del 2011

CREMA FÀCIL DE LLIMONA

Avui us posaré una recepta dolça, la llimona té un gust àcid que ens encanta. Aquesta recepta me la va donar la dona del meu sogre que és una molt bona cuinera i que em va dir que era la recepta original del restaurant  Hispania del maresme, un restaurant amb estrella Michelin.
En una cassola barregem  els ous amb el sucre, quan el sucre estigui ben desfet hi afegim el suc de llimona, la ratlladura de la llimona i la cullerada de maizena o midó,per espessir.
Ho posem al foc ( baix ) i ho anem remenant fins que quedi una crema.
La crema ja està llesta, per servir-la podem posar-la en petits bols, en copes o com he fet en alguna ocasió en tartaletes de pasta brisa. Ho deixeu a la nevera fins l'hora de servir. No ho empleneu massa per que resulten unes postres un pel embafoses.
Les tartaletes les vaig posar al forn amb la crema.

INGREDIENTS ( 6 o 7 racions )


4 ous
1/2 l d'aigua
150 gr. de sucre
ratlladura d'una llimona
1 cp de maizena
1/2 got de suc de llimona
pasta brisa, boletes de xocolata


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada