Aquesta és una recepta que sempre havia tingut ganes de fer, però em semblava molt complicada
Ja sabeu que m'agrada molt remenar els blogs de cuina que hi ha a la red, i aprofitant que en un que m'agrada molt proposaven fer-la aquest mes m'he decidit. El blog és www.wholekitchen.info.
Comprem 1 kg de carn de bou per estofar, ens la fem tallar a daus.
Salpebrem i enfarinem la carn i la fregim lleugerament , la reservem i en una olla ( jo vaig fer servir la meva magnifica cocotte de le creusset) i afegim una mica de l'oli de fegir la carn, en aquest oli hi sofregim la ceba tallada en juliana, i afegim una culleradeta de pebre vermell. Afegim el tomàquet ho remenem hi posem la carn i ho cobrim amb caldo. En una tasseta amb una mica del caldo desfem una cullerada de maizena i ho afegim a la cassola, ho tapem i ho deixem coure a foc lent unes 2 hores.La veritat es que està deliciòs.
INGREDIENTS ( 5 PERSONES )
1 kg. carn de bou o vedella per estofar
3 cebes
1 pot de tomaquet trossejat o 1/2 kg de
tomaquets madurs
2 c.de pebre vermell
1 c maizena
1 l de brou
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada