dijous, 13 d’octubre de 2011

TOMAQUETS FARCITS / TOMATES RELLENOS / STUFFED TOMATOES

Aquest és un plat que  no costa de fer, és fàcil i tant et pot servir com un entrant com un acompanyament per un segon contundent.
Agafeu uns bons tomàquets madurs, els partiu per la meitat i els buideu. Els poseu en una safata amb paper absorbent de cul per avall, per que deixin anar tota l'aigua i els reserveu.
Bulliu uns ous i els  peleu, en un bol poseu unes llaunes de tonyina amb el seu oli, els ous aixafats i la polpa del tomàquet sense el suc i les pepites, ho salpebreu i hi afegiu una cullerada de maionesa per lligar-ho tot.
Ja podeu farcir els tomàquets.

INGREDIENTS ( 5 PERSONES )
1 o 2 tomàquets ben vermells per cap
3 llaunetes de tonyina de 80 gr.
4 ous bullits
sal, 2 cullerades de maionesa


                                                       ------------------------------------------

Este es un plato  fácil y puede servir tanto de entrante como de acompañamiento para un segundo contundente.
Tomad unos buenos tomates maduros, los partís por la mitad y los vaciáis. Colocadlos en una bandeja  bocabajo con papel absorbente , para que suelten toda el agua y los reserváis.
Hervir unos huevos y peladlos.En un bol poner unas latas de atún con su aceite, los huevos aplastados y la pulpa del tomate sin el jugo y sin las pepitas, lo salpimentamos y añadimos una cucharada de mayonesa para ligarlo todo.
Rellenar los tomates y servid.

INGREDIENTES (5 PERSONAS)

1 o 2 tomates bien rojos por persona
3 latitas de atún de 80 gr.
4 huevos hervidos
sal, 2 cucharadas de mayonesa


                                         -------------------------------------------------
This is an easy dish .
Take a good ripe tomatoes,  cut it in half and empty your flesh. Place them upside down on a tray with absorbent tissue to loosen all the water .
Boil some eggs and a bowl put a few cans of tuna with oil, eggs and crushed tomato pulp free juice without the seeds, salt and pepper and add the tablespoon of mayonnaise to bind it all.
Fill the tomatoes and serve.

INGREDIENTS (5 PEOPLE)

1 or 2  red tomatoes per person
3 cans of tuna 80 gr.
4 eggs boiled
salt, 2 tablespoons mayonnaise













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada