dilluns, 27 d’agost de 2012

OUS FARCITS

Aquest és un plat supersenzill, a casa tenim dues variants i les dues ens encanten, la que us faré avui és deliciosa i es pot fer com un entrant o un platillo fred en un dinar o sopar fred.
Agafeu els ous, els bulliu ( cinc minuts quan l'aigua hagi arrencat el bull  ),quan estiguin els retireu i deixeu que s'arrefreden. Quan siguin freds els peleu i els talleu per la meitat, separeu els rovells i els poseu en un bol o directament al pot de la batedora.
Al got de la batedora poseu els rovells dels ous, la tonyina i dues cullerades de maionesa, ho salpebreu hi ho bateu fins que quedi una pasta fina.
Amb aquesta pasta farciu les meitats dels ous i les cobriu amb maionesa, la maionesa la rebaixeu amb unes cullerades de llet.

INGREDIENTS
6 ous
1 llauna de tonyina
1 pot de maionesa, o 250 gr. de maionesa casolana
sal



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada