dilluns, 10 de juny de 2013

PA DE PESSIC DE LA TIETA PURI / BIZCOCHO DE LA TIETA PURI / AUNT PURI'S CAKE

Aquest cap de setmana hem estat a casa dels meus pares amb les meves germanes i les nostres families, podeu imaginar quin guirigall!!!
La meva germana mitjana va fer un pa de pessic, no es altre que una variació de la típica coca de iogurt. Per les meves filles era boníiiiiiisim. Tant que em van fer prometre que la posaria al blog amb un titol que fes referència a la tieta. Així doncs aqui teniu la recepta.
En un bol bateu els ous amb el sucre, quan estigui tot ben barrejat, afegiu un iogurt, 1 mida de iogurt d'oli, el suc de mitja llimona i la farina, ho torneu a batre be , hi afegiu uns trocets de xocolata i ja ho podeu posar en un motlle per anar al forn, ho espolvoreu de sucre per sobre.
 La meva germana fa servir una farina que es especial per fer pa de pessic, ja porta incorporat l'impulsor. Si voleu fer servir la vostra farina  habitual haureu de posar una sobret de llevadura de rebosteria.
Pre-escalfeu el forn i despres ho coeu a 180º durant uns 40 min.

INGREDIENTS
3 ous
1 iogurt ( com vulgueu, natural de sabors,grec...)
2 mesures del iogurt de sucre
3 mesures del iogurt de farina
1 mesura del iogurt d'oli ( del que feu servir habitualment)
1 sobret de llevadura en pols ( opcional si la farina no en porta )
 70 gr xocolata ( pepites o un troç de rajola que haureu esmicolat )
el suc d'una llimona.

Este fin de semana hemos estado en casa de mis padres con mis hermanas y nuestras familias, podeis  imaginar qué alboroto!
Mi hermana mediana hizo un bizcocho que no es otro que una variación del bizcocho de iogurt, pero a mis hijas les pareció magnífico, delicioso y no pararon hasta que les prometí que lo pondria en el recetario con una mención especial a la " tieta ".
En un bol batir los huevos con el azúcar, cuando esté todo bien mezclado, añadir un yogur, 1 medida de yogur de aceite, el zumo de medio limón y la harina, lo vuelveis a batir bien iy le echais unas pepitas de chocolate.
Ella utiliza una harina especial para bizcochos que ya lleva impulsor, si no teneis o quereis usar una harina para reposteria debeis añadirle un sobre de levadura.
Lo verteis en un molde, lo espolvoreais con azúcar por encima y ya está listo para hornear.
Precalentar el horno y después cocer a 180 º durante unos 40 min.

INGREDIENTES
3 huevos
1yogurt ( el que más os guste, natural, desnatado, de sabores, griego...)
2 medidas de yogurt de azúcar
3 medidas  de harina
1 medida de aceite ( del que useis habitualmente )
1 sobre de levadura en polvo (opcional  si la harina no lleva )
70 gr. de chocolate ( pepitas o de una tableta )
el zumo de un limón

This weekend  we went to my parents home with my sisters and our families.
My middle sister made ​​a cake that is none other than a variation of iogurt cake.
My daughters ttought that it was gorgeous and delicious.They did not stop until I promised I would put the recipe on my blog with a special mention to the "Auntie".
In a bowl beat the eggs with the sugar, when well blended, add the yogurt and the oil, the juice of one lemon and flour, beat well.
If you use a special flour for biscuits with the baking powder,you don't have to add the baking power,if you use the normal flour,you have to add it in.
Put it in a mold and add some chocolat chips.Spriangle some sugar  it will be ready to bake.
Preheat the oven and then bake at 180 degrees for about 40 min.

INGREDIENTS
3 eggs
1 yogurt ( that you like )
2 mesures of  sugar yogurt
3 mesures of  flour
1 mesure of  oil
1 packet of backing powder.
70 gr. chocolate chips
the juice of one lemon.



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