dimarts, 25 de juny del 2013

CARXOFES AMB PERNIL / ALCACHOFAS CON JAMON / ARTICHOKE WITH HAM

Aprofitant les últimes carxofes que vaig trobar el dissabte al  mercat, volia compartir aquesta recepta que em van explicar aquest hivern.
En una cassola enrossiu una ceba tallada en juliana, a mitja cocció i afegiu un gotet de vi blanc, ho deixeu un parell de minuts mes i hi afegiu les carxofes tallades a quarts, abaixeu el foc i deixeu que es facin uns cinc minuts ( truquet afegiu una mica d'aigua per que les carxofes quedin mes tendres ).
Quan vegeu que ja està fet afegiu unes llesques de pernil tallat a tiretes, ho remeneu i ja ho podeu servir. No deixeu que cogui amb el pernil, si no queda massa salat.

INGREDIENTS ( 5 PERSONES )
 1 kg. carxofes
 1 ceba
 1 got de vi blanc
 2 llesques de pernil
 sal, oli.

              -----------------------------------------------------------------------------------------

Aprovechando las últimas alcachofas que encontré el sábado en el mercado, quisiera compartir esta receta que me explicaron este invierno.
En una cazuela dorar una cebolla cortada en juliana, a media cocción  agregar un vasito de vino blanco, se deja un par de minutos mas y añadir las alcachofas cortadas a cuartos, bajar el fuego y dejar que se hagan unos cinco minutos (truco: añadir un poco de agua para que las alcachofas queden más tiernas).
Cuando vea que ya está hecho añada unas lonchas de jamón cortado a tiritas, remover y ya lo puedes servir. No dejeis que cueza con el jamón, puede quedar demasiado salado.

INGREDIENTES ( 5 PERSONES )
 1 kg. alcachofas
 1 cebolla
 1 vaso pequeño de vino blanco
 2 lonchas de jamón serrano
 sal, aceite.

      -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Last Saturday  I could find artichokes on the market, I wanted to share this recipe that told me this winter.
In a saucepan brown an onion cut into strips, cooked to medium and add a small glass of white wine, leave it a few more minutes and add the artichokes cut in quarters, lower the heat and let it do five minutes (trick add a little water that remains tender artichokes).
When you see that is done add a few slices of ham cut into strips, stir it and you can use it. Do not let cook with ham, if it is not too salty.

INGREDIENTS ( 5 PEOPLE )
 1 kg. artichokes
 1 onion
 1 small glass of white wine
 2 slices of ham
 salt, oil.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada