dimecres, 16 de gener de 2013

CREMA DE PASTANAGA / CREMA DE ZANAHORIAS / CREAM OF CARROTS

Les cremes m'encanten, son una manera fàcil, ràpida i senzilla de menjar verdures.
Avui n'he fet una de pastanaga, només necessiteu unes pastanagues , cebes i una pastilla de caldo concentrat.
Peleu les pastanagues les talleu a rodelles gruixudes, les reserveu. Feu el mateix amb la ceba.
En una olla fonda poseu tres cullerades d'oli d'oliva quan sigui calent hi afegiu la ceba tallada i la feu coure fins que sigui transparent amb compte que no se us cremi.Quan tingueu la ceba cuita i afegiu la pastanaga feu tambe que es cogui una mica, uns deu minuts, i esmicoleu una pastilla de caldo concentrat i ho cobriu d'aigua,ho deixeu coure entre 20 i 30 minuts. Ho passeu per la batedora i ho rectifiqueu de sal .Llest.

INGREDIENTS ( 5 PERSONES )

2 cebes grosses
1 manat de pastanagues ( unes 8 o 10 )
1 litre d'aigua
1 pastilla de caldo
sal i oli
                                  ----------------------------------------------------------

Las cremas me encantan, son una manera fácil, rápida y sencilla de comer verduras.
Hoy he hecho una de zanahoria, sólo necesitas unas zanahorias, cebollas y una pastilla de caldo concentrado.
Pelar las zanahorias, cortarlas en rodajas gruesas y las reservas. Haced lo mismo con la cebolla.
En una olla poner tres cucharadas de aceite de oliva cuando esté caliente añadir la cebolla cortada y rehogarla. Cuando esté lista añadir la zanahoria coced con la cebolla unos diez minutos.
Desmenuzad una pastilla de caldo concentrado y cubridlo de agua, dejad cocer entre 20 y 30 minutos. Lo pasáis por la batidora y rectificáis de sal. Listo.

INGREDIENTES (5 PERSONAS)

2 cebollas grandes
1 manojo de zanahorias (unas 8 o 10)
1 litro de agua
1 pastilla de caldo
sal y aceite

                                          ----------------------------------------------------------------

I like the vegetables creams . Is a quick and easy way to eat  vegetables.
Today I made ​​a carrot cream, just need some carrots, onions and bouillon tablet.
Peel the carrots, cut into thick slices and reserve it.  Do the same with the onion.
In a pot put three tablespoons of olive oil when hot add the chopped onion and sauté. When ready add the carrot and cook it about ten minutes.
Crumble pill bouillon and cover it with water, let cook for 20 to 30 minutes.
Whisk, add salt and ready.

INGREDIENTS (5 PEOPLE)

2 large onions
1 bunch of carrots (about 8 or 10)
1 liter of water
1 bouillon cube
salt and oil






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada