dimecres, 9 de gener de 2013

LLOBARRO AL FORN / LUBINA AL HORNO / SEA BASS BAKED

La recepta d'avui és ben senzilla, la podeu fer amb qualsevol peix que hagueu comprat.Jo avui la faig amb uns llobarros que havia trobat molt be de preu.
Demaneu que us netegin i us escatin els llobarros, agafeu un parell de cebes i uns tomàquets ben madurs, els talleu a trossos i els salpebreu els poseu un parell de minuts al micro-ondes i els reserveu.
En una safata pel forn poseu un raig d'oli, les cebes i els tomàquets i a sobre el peix, agafeu un got l'ompliu amb meitat de vi blanc i meitat d'aigua i regueu els ingredients, ho poseu al forn ( escalfor dalt i baix ) a 180º
durant 15 minuts i ja està llest.
Bon profit.
INGREDIENTS
1 llobarro de ració per persona
3 o 4 cebes ( depen dels comensals )
1 got de vi blanc.
sal,pebre, oli


                                                --------------------------------------------

La receta de hoy es bien sencilla, se puede hacer con cualquier pescado. Yo hoy la hago con unas lubinas que había encontrado muy bien de precio.
Pedir que os limpien y desescamen las lubinas, cortar en juliana un par de cebollas y dos tomates maduros salpimentarlos y cocerlos al microondas un par de minutos al máximo de potencia, reservarlos.
En una bandeja para horno poner un chorro de aceite, las cebollas y los tomates y encima el pescado, llenar un vaso mitad de agua y mitad de vino blanco, regar los ingredientes.
Poner en el horno (calor arriba y abajo) a 180 º durante 15 minutos y ya está listo.
Buen provecho.

INGREDIENTES ( por persona )
1 lubina de ración por persona
3 o 4 cebollas (depende de los comensales)
1 vaso de vino blanco.
sal, pimienta, aceite

                                                    ---------------------------------

Today's recipe is simple, can be made with any fish. Today I do with a sea bass .
Request cleaned the sea bass, cut into strips a couple of onions and two ripe tomatoes, sprinkle  and cook in the microwave 2  minutes at full power, set aside.
In a baking dish put a little oil, onions and tomatoes and the fish on top, fill a glass half water and half white wine, water the ingredients.
Put in the oven (heat up and down) at 180 degrees for 15 minutes and you're ready.
Enjoy.

INGREDIENTS (per person)
1 sea  bass ration per person
3 or 4 onions (depends on the guests)
1 glass of white wine.
salt, pepper, oil







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada