dimecres, 8 de febrer de 2012

CREMA DE CARABASSA

Perdoneu el temps que he estat sense publicar cap recepta, no tinc excusa.Aquest mes de febrer fa un any que vaig començar el blog, la idea que tenia era fer una recepta per dia, però soc una persona mandrosa i poc constant, ja veieu el resultat, torno a començar i intentaré que el proposit  s'acabi cumplint.
La recepta que us proposo avui està dedicada a un bon amic que ,a mès, cultiva hortalisses a casa seva. La carabassa no és del seu gust però jo l'he descobert aquest hivern i es una hortalissa molt agraïda.
Per comença tallem la carabassa en trossos i la pelem, en una cassola posem una mica d'oli i hi sofregim un parell de cebes fetes a trossos, quan siguin rosses hi afegim els talls de carabassa, ho cobrim amb aigua o brou de verdures i ho deixem bullir una mitja hora.
Ho triturem amb la batedora i ho passem pel xino, ho rectifiquem de sal .Ja està llesta per menjar, hi vaig afegir uns dauets de formatge roquefort i està deliciosa.


INGREDIENTS ( 4 PERSONES)
1 carabassa petita o 400 gr.
2 cebes
1/2 lt aigua o brou
sal, pebre




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada