Ja us vaig dir que la carabassa dona molt de si, avui torno amb una altra recepta amb aquest ingredient.
Primer agafem un tros de carabassa ( 200 gr ) ho emboliquem amb un paper d'alumini i ho coem al forn fins que estigui tou. Ho reservem.
En un bol barregem els ous amb el sucre, quan estigui tot ben barrejat i afegim la llet, l'oli i la farina amb la llevadura i la culleradeta de bicarbonat, ho barregem fins que estigui tot integrat, agafem la carabassa cuita i la xafem amb una forquilla fins que quedi un pure, ho afegim a la barreja que hem fet abans. Remenem fins que estigui ben integrat.
Ho poseu en motlles per fer madalenes, omplint-los nomes fins la meitat, abans d'enfornar els espolvoreu amb sucre.
Preescalfeu el forn, i les coeu a 180º uns 15 min.
La mesura que faig servir es un got de iogurt.
INGREDIENTS ( 20 UNITATS + - )
200 gr de carabassa
2 gots de sucre
3 ous
3 gots de farina
1 got de llet
1/4 d'oli
1 sobre de llevadura
1 c.c.de bicarbonat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada