dijous, 9 de febrer de 2012

MELMELADA DE CARABASSA

No pensava que una hortalissa com la carabassa podes donar tant de joc, però des de que he descobert que amb els vegetals es poden fer unes melmelades estupendes, m'atreveixo a fer-ne amb qualsevol.
Avui li ha tocat a la carabassa ( que com que son tant grosses ) donen per moltes coses.
Aquesta recepta es molt senzilla , només necessitem la carabassa, sucre i unes gotes de suc de llimona.
Poseu en una cassola la carabassa tallada a dauets i el sucre, la cullerada de suc de llimona i ho posseu al foc lent durant +- una hora. Al començament ho remeneu fins que el sucre s'hagi diluït, vigileu que no s'enganxi.
Quan sigui acabat podeu posar-ho directament en pots, si voleu una textura mes fina podeu donar-li un cop de minipimer.
Els pots els bulliu en aigua perque quedin ben tancats al buit.

INGREDIENTS( 3 POTS DE 150 GR )


750 gr. de carabassa
750 gr. de sucre ( pot ser sucre moré i si no us agrada massa dolça podeu posar menys sucre)
1 c.c. suc de llimona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada