dissabte, 11 de febrer de 2012

HAMBURGUESES AMB CEBA

Aquest es un plat molt fàcil de fer,vaja com quasi tots els que us presento.
Només necessitem unes bones hamburgueses de la vostra carnisseria  preferida o fetes per vosaltres mateixos, us ensenyaré com les faig jo.
Per fer les hamburgueses demano meitat de carn picada de vedella i porc, ho barrejo amb un ou ,un parell de grans d'all picat,unes branquetes de julivert,dues cullerades de pa ratllat, sal, pebre i un pel de canyella.Ho barregeu ben barrejat i feu les hamburgueses.
Les fregiu en una mica d'oli i les reserveu, en la mateixa paella poseu la ceba tallada en juliana i la feu coure fins que estigui transparent, quan falti poc per que acabi de coure hi poseu les hamburgueses per que s'acabin de fer.

INGREDIENTS ( 4 HAMBURGUESES )

400 gr. carn picada (vedella/porc)
3 cebes grosses
sal,pebre,all,julivert,pa ratllat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada