dissabte, 7 de maig de 2011

CREMA DE XAMPINYONS

El plat d'avui pot ser un primer o un acompanyament depen de la versió que vulgueu fer.
S'agafen uns xampinyons, els rentem i els tallem en quatre trossos. En una cassola posem dues cullerades d'oli, una ceba tallada a daus i ho sofregim, hi afegim els xampinyons ho cobrim d'aigua ( o brou de verdures ) i ho deixem bullir 20 / 25 minuts.
Quan ho traiem del foc ho deixem refredar una mica i ho triturem amb la minipimer, si teniu temps ho passeu pel colador xines ( queda mes finet ), ja teniu llest un bon primer plat dietètic, ho serviu amb un cordonet d'oli d'oliva.
Si voleu fer-ho servir com a salsa per una pasta, un peix o una carn, i  podeu afegir una mica de crema de llet a l'hora de triturar-ho, llavors escorreu una mica de l'aigua en que ho havíeu cuit.

INGREDIENTS ( 2 PERSONES )


2 cebes
500 kg xampinyons
brou, o pastilla
aigua
sal, pebre
200ml nata per cuinar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada