dilluns, 2 de maig del 2011

FIDEUS A LA CASSOLA

Fa dies que no poso una recepta, i no es que no en tingui, ja sabeu que cuino cada dia.Però el cas es que no estava inspirada per posar-hi res.
Avui m'he decidit i a veure si torno a la rutina i sóc capaç de penjar-n'he una cada dia. La recepta d'avui m'agrada molt i a casa també, és un plat senzill i econòmic.
Agafem costella de porc, la sofregim amb ceba i una mica de salsa de tomàquet, hi afegim els fideus i els sofregim una mica més,ho cobrim tot amb brou o bé amb aigua ho salem i ho deixem bullir uns 20  o 25 minuts i ja estarà llest.
Si faig servir aigua hi afegeixo una pastilla de brou concentrat, o un concentrat de brou amb gelatina que he descobert de la marca knor que es molt bo i li dona una mica més de gust.

INGREDIENTS ( 4 PERSONES )
200 gr. de costella de porc
1 ceba
2 tomàquets ratllats  o 3 cullerades de tomàquet fregit
250 gr. de fideus del nº 3
1 litre de brou, o aigua amb una pastilla de caldo concentrat.
sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada