dissabte, 7 de maig de 2011

ULLERES DE PASTA DE FULL

Avui us poso una recepta molttttttttt fàcil i que podeu fer ens 10 minuts.
Si voleu alguna cosa dolça, si se us han presentat visites inesperades o de sobte en una tarda de mandra us ve de gust quelcom de pastisseria...
Empolvoreu amb una bona quantitat de sucre el marbre o la superfície en la que normalment treballeu, hi desplegueu la làmina, la pressioneu per que quedi ben enganxada de sucre, li doneu la volta i feu el mateix, després la plegueu de cada banda cap a la meitat tres cops, us ha de quedar com un rotllo ( ja veureu les fotos )
ho talleu a talls no massa gruixuts i els enforneu, amb el forn escalfat prèviament, entre 10 i 12 minuts.
I ja podeu gaudir d'unes bones i llamineres postres.
Dues recomanacions, jo faig servir la pasta de full fresca, encara que amb la congelada també surten bé , es tracta de deixar-la descongelar prèviament. Es poden farcir , tinc una amiga que ho ha farcit amb sobrassada i jo estic a punt de provar un farcit de pernil i formatge, si les farciu no hi poseu sucre. Ja direu com us queda.

INGREDIENTS ( unes 30 ULLERES )


1 rollo de pasta de full 250/300 gr.
sucre ( ho faig a ull amb la qual cosa no puc especificar la quantitat )





1 comentari:

  1. Les de sobrassada han sigut un exit!! Gràcies!!!

    ResponElimina