dilluns, 23 de maig de 2011

LASANYA D'ASBERGINIA

Aquesta recepta és una variació de la lasanya tradicional, es substitueix la pasta per una verdura, jo avui l'he fet amb asberginia però es algun cop l'he fet amb carabassó.
Es tallen les asberginies en làmines fines, les saleu una mica i les reserveu en un plat amb paper de cuina per que deixin anar l'aigua. A part feu un sofregit de ceba i tomata al que incorporareu carn picada. Les làmines d'asberginia les podeu fregir, però jo les coc una mica al microones la recepta queda menys greixosa i si feu dieta és més saludable.( 7 min. max.potència)
En una platera pel forn disposeu en capes les asberginies i el farcit fins acabar amb una capa d'asberginies. Jo acabo aqui la recepta doncs ho faig com a plat de dieta montignac, hi repartiu uns daus de mantega i formatge rallat i ho poseu al forn uns 15 minuts a 180º.
Una altra opció es fer una beixamel i cobrir la lasanya, i poseu la mantega i el formatge i ho gratineu.

INGREDIENTS ( 4 PERSONES )
3 o 4 asberginies
250 gr. de carn picada
1 ceba
200 gr. de salsa de tomàquet ( feta prèviament )
mantega, formatge rallat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada