dimarts, 22 de febrer de 2011

ESPAGUETTIS A LA CARBONARA

La pasta ens agrada de totes les maneres, aquesta setmana ha tocat espaguettis a la carbonara, la carbonara es una salsa que es fa fonamentalment amb ous, però a mi m'agrada afegir-hi una mica de crema de llet que la fa un pel més espessa. Ah! i els agrada amb l'ou ben quallat.
Bulliu els espaguettis al dente, a part en una cassola enrossiu uns dauets de beicon, en un bol bateu un parell d'ous, els salpebreu i hi afegiu 200ml de nata líquida. Quan el beicon estigui llest hi afegiu els espaguetis, feu un parell de remenades i afegiu la barreja de l'ou i la crema de llet, ho espolvoregeu amb formatge parmesà i a menjar.

INGREDIENTS ( 5 PERSONES )
500 gr. d'espaguettis.
200 gr. de bacon.
3 ous
200ml de nata liquida
formatge parmesà ratllat




1 comentari:

  1. Què be Lola
    La Laia estarà contenta ja que el seu plat preferit són els espaguetti carbonara
    Gràcies

    ResponElimina