diumenge, 13 de febrer del 2011

MOUSSE D'OU DUR I TONYINA



Aquesta recepta no és meva, és d'una amiga que me la deixa penjar per que tots en pugueu gaudir. Com veureu és un entrant o un aperitiu per fer gana, per quan esperes algú per sopar, dinar.  O senzillament per gaudir-la mentre petes la xerrada entre amics.
És bullen dos o tres ous, quan estan bullits els peles i els aixafes amb una forquilla, hi afegeixes dos llaunetes de tonyina ho sales, ho remenes tot i hi afegeixes tres cullerades de salsa rosa i un rajolinet de whisky. Optativament si pot afegir un grapat de panses, passades per la paella i uns pinyons.
Si voleu també és pot triturar en una batedora ( els ous i la tonyina ), la pasta queda més fina.
INGREDIENTS
Ous
Tonyina
Salsa rosa
1 toc de whisky
Unes panses ( 30 grams )
Uns pinyons ( 30 grams )


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada