dilluns, 28 de febrer del 2011

PESSOLS OFEGATS AMB BACON

Ja estem deixant l'hivern endarrera, ja comencen a haver-hi bones verdures fresques , els pessols comencen a estar al punt, també de preu. L'altre dia en vaig comprar uns de frescos que em van sortir molt gustosos, a mi no m'agraden massa però a la meva famillia sí aqui teniu una recepta molt senzilla i ràpida.
Es fa un bon sofregit de ceba i bacon, si afegeixen els pessols i un rajolinet d'aigua ( 3 cullerades ), unes gotes d'anís i a coure. Cinc minuts i llestos. Per tapar-los és coloca un plat damunt de l'olla amb aigua i es tapa amb la tapadora, no s'ha de possar massa aigua als pessols perquè la gràcia està en que es coguin amb el vapor que deixen anar.

INGREDIENTS ( 4 PERSONES )
1 kg. de pessols frescos.
1 ceba de figueres ( són més dolces )
200 gr. de bacon
2 gotes d'anis
2 cullerades d'aigua.
sal.

1 comentari: