Es barreja en un bol farina, sucre, sal , una mica de llard de porc , i aigua en la que hi haurem desfet llevat de forner.Ho pastarem fins que no se'n enganxi als dits, quan sigui una pasta uniforme farem una bola i la deixarem reposar( tapada ) gairebé una hora i mitja. Passat aquest temps ja està llesta per donar-li forma de pizza i farcir-la del que més ens agradi.
Aquest dissabte jo vaig fer una variant del que a casa dels meus pares en diuen Coca de Recapte, és tallen un parell de cebes, un pebrot vermell, un pebrot verd, un parell de tomaquets, i s'escampen per sobre de la massa
si posa oli per sobre i ja està llest ,( jo perquè quedi més amorosit el que faig és tallar-ho d'antuvi hi ho poso en un bol, salpebrat i amb un bon raig d'oli ). L'original porta a més a més botifarra crua, o arengades. Jo la vaig fer totalment vegetal.
Aquesta massa és conserva a la nevera, embolicada amb paper film 1 dia, i també es pot congelar.
INGREDIENTS ( per 4 pizz3s )
300 gr. farina de força
125 ml d'aigua.
30 gr llard
30 gr. llevadura seca ( 1 pastilla de les que venen al mercadona )
1 cullerada d'oli
1 c. de postres de sal
1 c. de café de sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada