S'agafa un lluç, s'obre com un llibre i s'hi treuen les espines dels costats ( aixó us ho poden fer a la peixateria ) el salpebreu i li poseu un bon raig d'oli, el col.loqueu en una safata que pugui anar al micro i ho reserveu.
A la batedora poseu dos dents d'all, una ceba , tres tomaquets pelats, una mica de sal, pebre, julivert i un raig de vi blanc sec ( jo no en tenia i hi he posat un de rosat que tenia a la nevera), ho tritureu ben triturat i ho poseu en un bol, hi afegiu un raig d'oli i ho poseu al micro, set minuts al 100% de potència . Quan ho tingueu ho tireu per sobre del lluç i ho coeu al micro uns deu minuts a la màxima poténcia.
Abans de servir ho deixeu reposar cinc minuts
INGREDIENTS ( 4 persones )
1 lluç d'un kilo ( no cal que sigui fresc pot ser congelat )
4 tomaquets madurs
2 dents d'all
1 ceba
oli
sal, pebre, julivert
El lluç era fresc i pel meu gust, queda una mica masa cuit al microones, perdoneu pero algu ho havia de dir.
ResponEliminaaiiixxx oscaaar!!! com ets... jejejeje segur que estava bonissim!
ResponEliminaTu sempre fent critica constructiva, així m'agrada!!! ja ho millorarem la propera vegada.
ResponEliminaOscar però la Lola ho ha fet perque sap que no tinc forn !
ResponEliminaEs una molt bona amiga... perdoneu, però JO ho havia de dir
;P
O potser la peixatera li va donar lluç congelat per fresc ...!!!
ResponEliminaQue jo en aixo del peix tinc molt bon "paladar" i no me la dan con queso